Oxdog 19/20

Oxdog 19/20

Nu har det mesta från Oxdog kommit inför säsongen 19/20.

Bland innebandyklubbor fortsätter Oxdog satsa på en av de mest sålda lättviktsklubborna förra säsongen – Ultralight HES. Den klubbmodellen har numera även fått ett mer utvecklat syskon i modellen Hyperlight HES, som är en av de allra lättaste klubborna på marknaden. Ny modell för denna säsong är även den aningen billigare Sense HES. Genomgående för Oxdogs innebandyklubbor denna säsong är att de flesta seniorklubborna har High Energy Shaft, vilket är en sammansättning av extra fin kolfiber som ger mjukare bollkänsla, men även hårdare skott.

I slutet av förra släppte Oxdog sitt senaste blad, som dessutom är det lättaste, OptiLight. Till denna säsong sitter det bladmodellen på flertalet av de nya klubbmodellerna. Vi har tagit in alla modeller av OptiLight som lösblad, för att som vill byta, samt fyllt på lagret för övriga sortimentet av innebandyblad från Oxdog.

Andra nyheter från Oxdog inför denna säsong är att de släppt ett par nya modeller av innebandyglasögon, som passar både junior och senior.

Ha det gott så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.