Salming Q1 CC 27

Salming Q1 CC 27

För den seniorspelare som inte vill lägga alltför mycket pengar på en ny innebandyklubba, men ändå vill ha en klubba som är helt okej att spela med, kan Salmings Q1 CC 27 vara ett mycket bra alternativ.

Det som gör att priset blir lite lägre jämfört med Salmings dyraste innebandyklubbor beror på materialet i skaftet. Q1 CC 27 har inte ett skaft producerat av de dyrare kolfibersammansättningarna, utan en lite billigare kolfiberkomposit. Det gör att klubban inte har alla toppegenskaper de mest rutinerade och kräsna spelarna kanske kräver, men i gengäld blir klubban lättspelad och även slagtålig.

Innebandyblad på klubban är, som namnet avslöjar, Salmings Q1-blad. Q1 är utformat för att ge bra handledsskott och är Salmings allra mest populära innebandyblad. Bladet har tre stycken ribbor som sitter längst bak i hälen. De ger en maximal överföring av kraft från skaft till blad.

Skålningen i bladet är jämn över hela bladets yta och tåspetsen är utformad för maximal bollkontroll och spelkänsla. Plastmaterialet bladet på klubban är gjort av kallar Salming Endurance. Detär ett mediumhårt material som ger låg friktion mot golvet och dessutom bra spelegenskaper.

Sammanfattningsvis kan sägas att Q1 CC 27 är en prisvärd innebandyklubba från Salming som kanske inte passar spelare på högsta nivån, men är ett bra val för spelare lägre ned i seriesystemet eller på motionsnivå.

Du hittar Salming Q1 CC 27 här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.