Tjäna pengar enkelt till innebandycupen

Tjäna pengar enkelt till innebandycupen

Sommaren börjar lida mot sitt slut, vilket i sin tur innebär att innebandysäsongen närmar sig med stormsteg. Nu kan ni tjäna enkla pengar till ert lag, så att ni kan ta er iväg till höstens och vinterns innebandycuper och läger.

I Sverige finns över 100.000 registrerade innebandyspelare och det svenska innebandylandslaget är med sina nio VM-guld på herrsidan, och tio VM-guld på damsidan världens genom tiderna mest framgångsrika innebandylandslag. Intresset för innebandy har dessutom ökat under pandemin, med fler spelare på både junior- och seniorsidan.

Innebandysäsongen har faktiskt redan smugit igång, men under september tar det fart på allvar med bland annat Hagundacupen i Uppsala, Göransson Cup i Sandviken
och Umeå Floorball Festival för att nämna några. Att delta i cuper och läger är emellertid förenat med en hel del kostnader; förutom att det kostar pengar att registrera sig för själva cupen får man även räkna med att en hel del pengar går till resor, mat och logi. Barn och ungdomar som är intresserade av att få ihop pengar till föreningen för att kunna delta på cuper och läger kan prova på att starta en försäljning hos DelikatessKungen. Att sälja genom DelikatessKungen innebär samtidigt att de får en kul och värdefull erfarenhet.

DelikatessKungen har i över trettio års tid hjälpt idrottslag, skolklasser och föreningar att tjäna pengar för att få råd med cupresor, träningsläger och skolresor. DelikatessKungens långa erfarenhet av försäljning innebär att ni som lag får all värdefull hjälp ni kan tänkas behöva för att tjäna pengar till ert lag. Hos DelikatessKungen kan ni få både tips och tricks om hur ni ökar er försäljning, de är också behjälpliga både innan, under och efter försäljningen.

Att sälja med DelikatessKungen har faktiskt aldrig varit enklare. Med hjälp av deras app kan ni som lag eller förening nu sälja deras delikatesser till släkt, vänner, grannar och företag. DelikatessKungens utvalda delikatesser är omtyckta kvalitetsprodukter som handgjorda chokladpraliner från Belgien, lagrad cheddarost från England och ekologisk jungfruolivolja pressad ur sicilianska oliver. Dessutom är nu en nygammal favorit tillbaka; nämligen deras läckra vitlökssalami. Försäljningen är provisionsbaserad vilket innebär att man inte binder upp sig att sälja ett visst antal produkter. Det väljer man helt själv, och ju fler varor som säljs, desto mer pengar kan ni tjäna till cupen eller lägret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.