Exel V100 Black 2.6 Round MB

Exel V100 Black 2.6 Round MB

Med sin lättaste klubba fram till dagens datum, Exel V100 Black 2.6 Round MB, har Exel producerat en innebandyklubba som är tänkt att förstärka de färdigheter som spelfördelaren i laget besitter.

Unikt med klubban är att skaftet är producerat med en mix av kolfiber och kevlar. Den fina sammansättningen av kolfibern i skaftet ger klubben dess högklassiga balans, spelkänsla och spelegenskaper. Kevlaren i skaftet förstärker i sin tur klubbans hållbarhet.

Inte bara skaftet ger Exel V100 Black 2.6 Round MB dess höga spelegenskaper. På klubban sitter Exels senaste modell av innebandyblad – Exel Vision. Vision-bladet är, med sina speciella egenskaper, också framtaget får att låta spelfördelaren få ut så mycket som möjligt av sin kompetens. Bladet har en liten skålning och är i sin grundutformning relativt rakt. Det gör det enkelt att slå snabba och precisa passningar, både från forehand- och backhandsidan.

Bladet har dessutom det som Exel kallar för Double Rib System. Det är en utformning som ska ge maximal kraft i skottögonblicket samt vid dribblingar och passningar. Vision är dessutom ett lätt innebandyblad som har räfflor, rails, på undersidan. Det ger mindre friktion mot golvet och högre fart på bollen vid passningar och skott. Materialet på bladet är medelhårt.

Grepplindan på klubban är Ultimate Grip.

Känner du att detta skulle kunna vara en innebandyklubba som passar din spelstil? Du hittar Exel V100 Black 2.6 Round MB här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.