Fat Pipe G-Bow 27 Jab

Fat Pipe G-Bow 27 Jab

En klubbserie som länge var Fat Pipes lättaste klubba, och som blivit en rejäl storsäljare, är den populära G-serien. Det som gjort klubbserien så populär är den höga prestandan i skaftet. Klubbskaftet är sammansatt av fin, japansk kolfiber. Det är lätt, ger bra bollkänsla och svarar med bra spänstighet i skottmomentet.

Det som gör att Fat Pipe G-Bow 27 Jab skiljer sig från exempelvis G27 och G29 är det svagt böjda skaftet. Det är lätt och här mycket höga spelegenskaper och den svaga böjen ger en extra kick i skottet. Det är alltså ett perfekt klubbskaft för den som sätter både bollbehandling och skott som hög prioritet i spelet.

De olika klubbmodellerna i G-serien har varit berikade med lite olika blad. På G-Bow 27 Jab sitter uppenbarligen Fat Pipe Jab monterat. Jab-bladet är ett av Fat Pipes klart mest populära blad just nu. Det har tagits fram som en kombination och modifikation av två andra populära innebandyblad från Fat Pipe – Wiz och Orc. Bladet har en ganska stor skålning och är utformat för att främst ge snabba handleds- och dragskott. Jab är också producerat för att ge bra bollkänsla vid bollbehandling och ett precist passningsspel.

Längst upp på skaftet sitter G-Series Grip. En lätt grepplinda från Fat Pipe som göra att vikten kan hållas nere så mycket som möjligt.

Är du en spelare som gillar rappt spel i högt tempo bör du kolla närmare på Fat Pipe G-Bow 27 Jab!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.